Wat we doen

Ideevorming

Elke webapplicatie begint met een idee, een oplossing voor een probleem, of een automatiseringstool voor een of andere industrie. Wij kunnen bedrijven bij deze stap helpen, omdat wij door onze ervaring met verschillende projecten kunnen zien of iets haalbaar is, en hoe het beter kan worden uitgevoerd.
Bij het begin van de samenwerking delen wij de waarden van onze klanten en krijgen wij inzicht in hun wereldbeeld om hun echte imago naar digitaal te verplaatsen en alle zakelijke taken te vervullen.

Analyse

Elk project heeft een gedetailleerde analyse nodig voordat het aan ontwikkeling wordt overgedragen. Wij werken samen met de belanghebbenden van het project om een gedetailleerde concurrentie-analyse op te stellen, om de korte- en langetermijndoelstellingen van het bedrijf te identificeren, om een lijst van functies op te stellen en deze op te splitsen in geplande releases; de onderzoeksfase resulteert in een initiƫle lijst van ontwikkelingsmijlpalen, en een uitrolplan met voorlopige tijdlijnschattingen.

Sprintfases

De ontwikkeling is verdeeld in sprints van 2-4 weken, en aan het einde van elke sprint wordt een potentieel shippable product opgeleverd. Elke sprint omvat ontwerp, ontwikkeling, testen en release van een aantal features, op deze manier voegen we incrementeel geplande functionaliteiten toe aan het product.

Ondersteuning

Een goede webapplicatie is niet alleen een stuk functionerende code. Het is ook technische documentatie en gebruikershandleidingen, en een betrouwbaar supportteam erachter, dat in staat is om eventuele technische of gebruikerservaringen problemen op te lossen. Wij bieden technische ondersteuning en klantenondersteuning voor onze producten en bieden deze service ook aan onze klanten.